Buzău: Un mort şi doi răniţi, bilanţul accidentelor rutiere de azi-noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente grave s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza judeţului Buzău, în urma cărora a murit o persoană iar alte două au fost grav rănite.

Potrivit medicului Ştefan Lăcriţeanu, care azi-noapte a fost de serviciu la Ambulanţă, prima solicitare a venit din comuna Zărneşti, unde un tractor se răsurnase peste şofer. „La Pruneni, pe un drum de pe deal, un tractor care transporta fân în remorcă s-a răsturnat când cobora o pantă. Tractoristul a fost strivit în cabină iar când l-am găsit noi era în stare gravă. A fost transportat la Spitalul 9 din Bucureşti”, ne-a declarat medicul Lăcriţeanu.

În zori, un alt accident grav a avut loc la Istriţa de Jos, pe drumul naţional care leagă Buzăul de Ploieşti. „Un Logan cu număr de Bucureşti a căzut într-un şanţ de irigaţii. Şoferul a murit iar o pasageră a ajuns cu răni grave la spital”, a declarat Ştefan Lăcriţeanu. Potrivit martorilor, şoferul Loganului ar fi încercat o depăşire iar când din faţă i-a apărut brusc o altă maşină a tras de volan, a ajuns pe câmp după care s-a răsturnat într-un şanţ de irigaţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite