Buzău: Un hoţ a demonstrat cum se poate alimenta autoturismul fără a mai trece prin benzinărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezervoarele TIR-urilor parcate noaptea în locuri retrase sunt pradă uşoară pentru hoţi, mai ales pentru cei care rămân subit fără carburant în rezervoarele maşinilor. 

Ultimul caz de furt de combustibil din maşini a fost semnalat sâmbătă, în zori, la Râmnicu Sărat. Un agent de poliţie şi un jandarm, care acţionau pe strada Principe Ferdinand, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Neamţ, la volanul căruia a fost depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din municipiul Piatra Neamţ.

La verificare, în portbagajul maşinii au fost găsite trei recipiente din plastic, pline cu un lichid ce avea miros de combustibil, în cantitate totală de 35 litri, un furtun din plastic şi o pâlnie.

Pentru că nu a dat detalii cu privire la provenienţa lichidului din cele trei recipiente, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipale pentru audieri, cercetările fiind preluate de poliţiştii de investigaţii criminale.

Din investigaţii a rezultat că, în cursul nopţii, în timp ce se deplasa către casă, tânărul a oprit pe o stradă, la intrare în municipiul Râmnicu Sărat şi de la un autotir parcat a sustras aproximativ 80 litri de motorină, 35 fiind depozitaţi în recipientele găsite în portbagaj, iar diferenţa, transferată în rezervorul autoturismului cu care se deplasa.

Prejudiciul, în valoare de 450 de lei a fost recuperat în totalitate iar pe numele tânărului s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite