Buzău: Un director de firmă este cercetat pentru o evaziune de peste 80.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 46 de ani, director al unei societăţi ce are ca principal obiect de activitate comerţul cu materiale de construcţii şi echipamente sanitare este cercetată  de Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.    

Din verificările efectuate de oamenii legii a reieşit că societatea respectivă a întocmit un aviz de însoţire a mărfii către o altă firmă din judeţul Buzău, reprezentând materiale de construcţii.

Documentul nu a fost urmat, în termenul legal, de factură, operaţiunea nefiind înregistrată în evidenţa contabilă a societăţilor.

Astfel, societatea, prin reprezentantul său, a urmărit să ascundă sursa impozabilă, respectiv să nu înregistreze în evidenţa contabilă obligaţiile de plată datorate bugetului general consolidat generate de aceste operaţiuni şi să se sustragă de la plata obligaţiilor către bugetul statului cu suma de 82.381 de lei.
         
Poliţiştii de investigare a fraudelor continuă cercetările şi întreprind activităţi în vederea recuperării prejudiciului.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite