Buzău: Un beţiv a terorizat o comună din Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au acţionat timp de două ore
Poliţiştii au acţionat timp de două ore

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Glodeanu Sărat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a semănat panică azi noapte printre localnici, după ce a distrus mai multe bunuri din incinta unui local şi apoi a ameninţat apoi că-şi dă foc la casă.

La intervenţia poliţiştilor, bărbatul s-a liniştit şi a plecat către casă, însă la scurt timp s-a sesizat că la domiciliul său s-a produs un incendiu.

Bărbatul nu s-a potolit şi după ce a ajuns acasă a dat foc unei căpiţe de fân şi mai multor snopi de ciocani ce se aflau în curtea locuinţei.

Incendiul a fost stins de un echipaj din cadrul I.S.U. Urziceni, iar întrucât bărbatul a continuat să fie agresiv şi ameninţa că va da foc şi locuinţei, s-a solicitat intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă.

A fost imobilizat, după care un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, unde a rămas internat.

Suspectul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „distrugere”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite