Buzău: Trei şoferi au picat testul cu fiola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Poşta Câlnău au desfăşurat în week-end o acţiune pentru disciplinarea participanţilor la trafic pe DN2 E85.

Oamenii legii au controlat peste 30 de autoturisme şi mopede, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, dintre care 5 conducătorilor auto şi 4 mopediştilor.

17 conducători auto au fost testaţi cu etilotestul iar în cazul unui buzoian de 41 de ani, aparatul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Ulterior, la intervale de aproximativ o oră şi pe acelaşi drum judeţean, au mai fost depistaţi alţi doi şoferi în vârstă de 54 şi 50 de ani, ambii din Zărneşti, în cazul cărora etilotestul a indicat 0,16 mg/l, respectiv 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele trei situaţii, împotriva conducătorilor auto s-a luat şi măsura de reţinere a permisului pentru o perioadă de 90 de zile.

În ceea ce îi priveşte pe mopediştii sancţionaţi, cele mai multe abateri constatate în cazul acestora au constat în neutilizarea căştii de protecţie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite