Buzău: Tânără speranță a muzicii populare, bătută crunt în fața școlii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Bârsan
Teodora Bârsan

Una dintre tinerele reprezentante ale muzicii populare buzoiene, Teodora Bârsan, elevă în clasa a opta la Școala 11, a trecut aseară prin clipe de groază, la scurt timp după ieșirea de la ore. Adolescenta  a fost bătură violent de patru fete și un băiat, chiar în fața școlii, după care a ajuns la spital cu dureri la spate și în zona capului.

Gigi Bârsan, tatăl Teodorei, povestește că s-a speriat în momentul în care a fost sunat de fiica sa să îi ceară ajutorul. ”M-a sunat pe la 18.30 și disperată mi-a spus să vin să o iau din fața școlii pentru că a fost bătută de un grup format din patru fete și un băiat. Au împins-o în fața unui taxi, au trântit-o la pământ, i-au rupt părul din cap, au lovit-o cu picioarele în spate. Este pentru a treia oară când este bătută la școală de acest grup care nu știu ce are cu ea”, spune tatăl Teodorei Bârsan.

Acesta a ajuns cu fiica sa la spitalul județean unde, la ora redactării articolului, încă așteptau să intre la radiografie. ”O doare spatele în partea stângă, în zona coastelor, și are un cucui la cap. Cu rezultatele analizelor o să merg la poliție să fac plângere”, precizează Gigi Bârsan.

Tatăl Teodorei spune că agresiunea s-a produs în apropierea Școlii numărul 11. ”Am vorbit și cu domnul director al școlii care l-a luat la întrebări pe paznicul de serviciu dacă a văzut ce s-a întâmplat. Acesta i-a zis că nu a văzut nimic. Este inadmisibil așa ceva. Se pare totuși că au văzut niște colegi de clasă de-ai Teodorei . Nu înțeleg ce au avut cu fata mea”, spune tatăl Teodorei.

Tânăra solistă tocmai s-a întors cu un important premiu din Republica Moldova iar pe 1 decembrie, de Ziua Națională, avea programate înregistrări la un post local de televiziune și un recital la Râmnicu Sărat. Traumele suferite dar și șocul psihic i-ar putea da peste cap tot programul.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite