VIDEO Miracol pe Centura Buzăului: Un TIR s-a răsturnat cu roţile-n sus, cabina a fost turtită în totalitate iar şoferul a scăpat cu răni uşoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autotren încărcat cu făină s-a răsturnat în această dimineaţă, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Şoferul, Grigore Duca din Republica Moldova, a scăpat doar cu câteva răni, deşi cabina TIR-ului a fost serios avariată.

Camionul înmatriculat în Republica Moldova transporta 20 de tone de făină, ambalată în saci, către un depozit din Capitală.

Aseară, şoferul a înnoptat în curtea Vămii Buzău şi în această dimineaţă şi-a reluat cursa.

image

Camionul s-a răsturnat pe segmentul de drum dintre fabrica de bere şi fosta fabrică de lapte, într-o zonă în care drumul se curbează. Poliţiştii cred că şoferul a adormit la volan însă nu exclud nici varianta ca el să fi intrat cu viteză foarte mare în curbă şi să piardă controlul volanului.

Grigore Duca, şoferul în vârstă de 44 de ani, a scăpat ca prin minune doar cu câteva contuzii, astfel că nu va fi nevoie să stea nici măcar o noapte în spital. "A fost adus cu două traumatisme uşoare, unul la şold şi unul în zona pieptului. Nu e vorba de fracturi sau de altceva grav. Pentru siguranţă, o să-i mai facem câteva radiografii suplimentare, dar suntem optimişti şi astăzi cred că va părăsi spitalul", ne-a declarat Bogdan Cojocaru, medic de gardă la Unitatea Primiri Urgenţe.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite