Buzău: Sute de poliţişti au fost scoşi în misiune pe perioada urgiei albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de poliţişti buzoieni sunt angrenaţi în misiunile impuse de condiţiile meteo-rutiere şi fac apel la responsabilitatea conducătorilor auto de a înţelege că trebuie să se conformeze interdicţiilor temporare de circulaţie, pentru a nu ajunge în situaţii de risc.

În seara zilei de 6 februarie, în jurul orei 19.30, un echipaj din cadrul Secţiei 5 de poliţie rurală Costeşti a fost sesizat cu privire la faptul că pe DJ 203G, la o distanţă de aproximativ un kilometru de satul Pietrosu, spre Stâlpu, rămăsese blocat în zăpada un autoturism de teren. Poliţiştii au intervenit imediat în zona indicată, însoţiţi de un utilaj de deszăpezire şi au reuşit foarte repede să deblocheze autovehiculul respectiv, în care se aflau patru ocupanţi, printre care şi un minor în vârstă de 14 ani.     Autoturismul a fost însoţit până a ajuns în siguranţă în municipiul Buzău.

Tot ieri, un poliţist din cadrul Secţiei 1 de poliţie rurală Mărăcineni a ajutat la salvarea unui bătrân în vârstă de 77 de ani din satul Aliceni, comuna Poşta Câlnău, care avea probleme grave de sănătate. Cu un tractor pus la dispoziţie de un cetăţean din comuna Poşta Câlnău şi cu sprijinul unei echipe a unui post central de televiziune, aflat întâmplător în zonă, poliţistul a reuşit să ajungă la bolnav şi să îl aducă în siguranţă la un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care aştepta să îl preia.

În total, peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău sunt angrenaţi în misiunile impuse de condiţiile meteo-rutiere şi fac apel la responsabilitatea conducătorilor auto de a înţelege că trebuie să se conformeze interdicţiilor temporare de circulaţie, pentru a nu ajunge în situaţii de risc.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite