Buzău: Supraîncălzirea sobelor, cauză a multor incendii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiile de locuinţe sunt frecvente iarna
Incendiile de locuinţe sunt frecvente iarna

În perioada de iarnă se produc multe incendii în locuinţe din cauza folosirii incorecte a surselor de încălzire.

Unde mergem
Ora 20.00 – Cină cu specific italian Restaurantul Boema
Orele 10.00-21.30 – Patinoarul Ice Magic

Pontul zilei
Promoţie la Kaufland
Clienţii magazinului Kaufland au posibiliatea să îşi facă în această săptămână cumpărăturile fără să scoată prea mulţi bani din buzunar întrucât multe produse au preţuri reduse. Promoţia este valabilă la multe produse alimentare. Gulaş de porc marinat are preţul de 16,99 lei, costiţa de porc afumată costă 14,99 lei, iar pulpele de pui superioare refrigerate la tavă au preţul de 10, 29 lei kilogramul.

Atenţie


Incendiile în locuinţe pot fi prevenite


În perioada de iarnă se produc multe incendii în locuinţe din cauza folosirii incorecte a surselor de încălzire. Celor care utilizează sobe li se recomandă să fie foarte atenţi şi să nu lase focul nesupravegheat şi să evite supraîncălzirea. În acelaşi timp coşurile de evacuare a gazelor sau a fumului trebuie să fie curăţate şi reparate de personal calificat pentru că, în caz contar există risc de intoxicare. 

 
Mesaje de la cititori

Daniel Vlădescu - 30 de ani, Buzău

Slalom printre gropile din asfalt


Cred că şoferii din Buzău au devenit cu toţii aşi ai volanului pentru că aproape nu există stradă fără gropi în asfalt. Este imposibil să le ocoleşti aşa că fiecare conducător auto este nevoit să îşi demonstreze îndemânarea şi să facă slaolm. Cei neatenţi sau cei care nu sunt suficient de experimentaţi ajung cu maşinile la service. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite