Buzău: Spectacol sângeros, dedicat fostei concubine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un buzoian care îşi ameninţa concubina cu un cuţit a ajuns victima propriei agresiuni. Ca să o impresioneze pe femeie, a considerat că este mai eficient să îşi facă o tăietură pe burtă.

Miercuri după-amiază, o femeie în vârstă de 70 de ani din comuna Verneşti a sunat la poliţie să spună că un bărbat a pătruns în curtea locuinţei sale, a ameninţat-o cu un cuţit, după care s-a tăiat cu arma pe care o avea asupra lui.

Poliţiştii care au preluat ancheta au aflat că agresorul, în vârstă de 47 de ani, din comuna Pârscov, este fostul concubin al fiicei acesteia. Aflat în stare de ebrietate, el şi-a ameninţat cu un cuţit concubina şi pe rudele acesteia, după care s-a tăiat în zona abdominală şi a abandonat cuţitul.

Poliţiştii l-au găsit în apropierea locuinţei unde a provocat scandal. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În baza plângerilor formulate de către proprietara imobilului şi fiica acesteia, pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru  violare de domiciliu şi ameninţare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite