Buzău: Un şofer beat a dat cu pumnul în falca unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oprit de poliţişti la timp după ce l-au observat că se crede pe uliţele comunei la un raliu auto, şoferul a făcut un scandal monstru în momentul în care a fost adus azi noapte la Spitalul Judeţean din Buzău pentru recoltarea de probe biologice. Încercând să scape cu fuga, a lovit cu pumnii în faţa un agent de poliţie.

Noaptea trecută Costel Zainea, din comuna Breaza, s-a urcat la volan după ce a  băut bine şi apoi a început să facă raliu prin comună. Poliţiştii au fost pe fază şi l-au oprit înainte să comită vreo nenorocire.

Întrucât etilotestul a indicat în cazul său o concentraţie alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei” a declarat agentul Amalia Vlădescu purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Ajuns la spital, teribilul Costel a luat-o din nou pe arătură. S-a enervat cumplit pe poliţişti când au vrut să-l convingă să i se recolteze sânge pentru analize.

Aflat în unitatea spitalicească, bărbatul a intenţionat să fugă, iar unul dintre agenţi a intervenit pentru a-l opri. Şoferul a ripostat, a adresat injurii poliţistului şi chiar l-a lovit în zona feţei” a mai spus agentul Amalia Vlădescu.

Şansele lui Costel Zainea de a scăpa cu fuga au fost minime. El a fost prins rapid şi imobilizat, iar apoi a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri.

Acum bărbatul de 34 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi conducerea sub influenţa alcoolului, împotriva lui fiind luată şi măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Scena s-a petrecut la doar o zi după ce alţi doi şoferi din Buzău au terorizat o noapte întreagă secţia de urgenţe a spitalului. Citiţi detalii aici: VIDEO Noaptea beţivilor: Scandal în spitalul din Buzău făcut de şmecheri cu bani şi pile

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite