Se înmulţesc spargerile la societăţi comerciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii buzoieni au de-a face din ce în ce mai des cu furturi din societăţi comerciale, săvârşite de tineri. Doi hoţi, ambii de 19 ani, au fost reţinuţi vineri seară.

În continuarea cercetărilor pentru depistarea unui tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Buzău, suspectat că în noaptea de 12 spre 13 aprilie a sustras bunuri dintr-o societate comercială din municipiu, poliţiştii de investigaţii criminale au solicitat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău mandat de aducere pe numele învinuitului, care se sustrăgea urmării penale şi cu privire la care s-a stabilit că se afla pe raza municipiului Bucureşti.

În seara zilei de 27 mai, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău au fost contactaţi de colegii de la o secţie din capitală întrucât persoana căutată a fost reţinută, în Bucureşti. Învinuitul a fost preluat de o echipă de la Biroul de Investigaţii Criminale şi condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru audieri.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de 27 mai, poliţiştii au identificat şi prins principalul suspect în cazul unui furt  dintr-o societate comercială de pe raza comunei Chiojdu stabilind că este vorba despre o tânără în vârstă de 19 ani, din judeţul Prahova.

Fapta înregistrată în evidenţe cu autor necunoscut a fost sesizată  Poliţiei în dimineaţa zilei de 23 mai, de către administratorul firmei care a precizat că în noaptea precedentă, din magazin, au fost furaţi aproximativ 200 de lei şi mai multe produce (alimente şi cosmetice).

Suspecta a fost condusă de sediul Postului de poliţie, ocazie cu care şi-a recunoscut fapta şi a predat banii sustraşi, precum şi o parte din bunurile furate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite