Buzău: S-au încălzit cu alcool şi au fost în pericol de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi buzoieni, un bărbat şi o femeie, au crezut că vor suporta mai uşor frigul dacă se încălzesc cu câteva păhărele de alcool. Au pierdut însă şirul şi au căzut în stradă, în comă alcoolică. Amândoi au fost preluaţi de ambulanţă şi echipajul SMURD înainte de a muri de frig.

NU RATA:

Victimă a gerului. Un copil a ajuns în hipotermie, la spital

Bărbatul de 70 de ani din localitatea Băbeni a băut astăzi la cârciuma din sat împreună cu doi prieteni şi după câteva ore a plecat spre casă. Pe drum însă, din cauza alcoolului i s-a făcut rău şi a căzut într-un şanţ, în zăpadă. Norocul lui a fost că o femeie din sat l-a văzut şi a chemat imediat ambulanţa.

"Bărbatul a fost găsit de o vecină care a crezut că a căzut acolo din cauza gerului şi ne-a solicitat ajutorul. Din fericire a fost găsit la timp înainte să intre în şoc hipotermic. Bătrânul era beat și a fost transportat la spital unde primeşte îngrijiri medicale", ne-a declarat Maria Stanciu, asistent şef SAJ Buzău.

Şi o femeie de 30 de ani din Râmnicu Sărat a băut mai mult ca să se încălzească, i s-a făcut rău şi a căzut în stradă chiar în apropierea primăriei. Trecătorii au fost cei care au găsit-o şi au chemat echipajul SMURD să o ajute.

Ajunşi la faţa locului paramedicii au constatat că femeii i se făcuse rău din cauza alcoolului, nicidecum din cauza gerului puternic. Femeia era atât de beată încât nu a fost în stare să le spună medicilor ce a băut şi unde.

În ambele cazuri norocul beţivilor a fost că au fost găsiţi la timp şi nu au îngheţat, mai ales că în zona Râmnicului au fost înregistrate temperaturi de până la minus 18 grade.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite