S-a redeschis traficul pe DN 2 C, Buzău – Slobozia şi pe DN 22 Rm. Sărat - Brăila. Pe zece drumuri judeţene circulaţia continuă să fie oprită. Vezi aici care sunt acestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această dimineaţă s-a reluat traficul pe cele două drumuri naţionale din Buzău care au fost închise traficului din cauza viscolului. Este vorba de DN 22 Râmnicu Sărat - Brăila şi de DN 2 C, ce face legătura din judeţele Buzău şi Ialomiţa.

De asemenea, se menţine restricţia instituită pe DN 2B Buzău - Cilibia - C.A. Rosetti - Brăila, fiind interzis accesul autovehiculelor cu masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.


Pe drumurile judeţene sunt încă mari probleme, pe anumite porţiuni de pe zece dintre acestea circulaţia autovehiculelor fiind în continuare oprită:
DJ 214 A, Caragele - Ruşeţu;
DJ 102 H, Amaru - Pitulicea - Căldăruşanca;
DJ 203 I, Pogoanele - Cotorca;
DJ 103 R, Găgeni - Vintileanca (pe raza comunei Săhăteni);
DJ 203 A, Valea Râmnicului - Ghergheasa;
DJ 203 D, Smeeni - Brădeanu - Scutelnici;
DJ 203 C, porţiunile cuprinse între DN 2 E85 şi Florica, Mărgineanu şi Câmpeni şi Clondiru - Movila Banului;
DJ 204 D, porţiunea între Ţinteşti şi DN 2 B (calea ferată);
DJ 203 E, Ruşeţu - Padina;
DJ 203 N, Ruşeţu - Vizireni.

Trei drumuri comunale sunt închise pe raza următoarelor localităţi:
DC 47, pe raza localităţii Dealul Viei; DC 36, Amaru - Pitulicea şi DC 6, între localităţile Ziduri - Heliade Rădulescu.

Inppsectoratul de Poliţie Judeţean Buzău reaminteşte operatorilor de transport ce deţin autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, că au obligaţia legală de a monta pe roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante omologate, pe drumurile unde traficul este îngreunat de condiţiile meteo - rutiere.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite