Buzău: Revista presei: Emilian Dragoi în cărţi pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista Presei Locale Buzău
Revista Presei Locale Buzău

Ziarele locale titrează astăzi pe primele pagini subiecte ce au în prim plan războiul intern din tabăra social democraţilor.

Astfel în cotidianul Opinia putem citi despre preşedintele filialei judeţene a PSD Buzău, senatorul Ion Vasile şi preşedintele filialei municipale primarul municipiului Buzău Constantin Boşcodeală, politicieni care se bat astăzi pentru un post de vicepreşedinte în cadrul partidului la congresul extraordinar de la Bucureşti. „Liderul organizaţiei judeţene Ion Vasile care are de partea sa cei mai mulţi delegaţi ţinteşte un post de vicepreşedinte la nivel naţional, mizând pe constituirea unei viitoare echipe de conducere la vârful căreia să fie reinstalat Mircea Geoană. De cealaltă parte, gruparea din jurul primarului este pe punctul de a-l susţine pe Victor Ponta pentru şefia partidului. Tot de şansele lui Ponta sunt legate şi ambiţiile edilului Constantin Boşcodeală, care candidează de asemenea pentru o poziţie de vicepreşedinte” cotidianul Opinia.

Tot un subiect politic legat de revenirea sau nu în politica pedelistă a fondatorului Partidului democrat Petre Partal este prezent pe prima pagină a cotidianului Opinia. „Situaţia liniştită şi echilibrată a filialei locale a PDL pe care liderul o afişează, a fost în ultimul an suspusă unor săgeţi purtate mai mult de zvonuri şi speculaţii. Ţinta acestora este scaunul lui Cezar Preda sau alt scaun apropiat de cel mai important pe care l-ar fi vrut pe rând ba unii pesedişti, foşti pedelişti, bachiar fondatorul Partidului Democrat Petre Partal” cotidianul Opinia.

Emilian Dragoi în cărţi pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Următoarea şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Buzău convocată pentru miercuri, 24 februarie ar putea aduce schimbări importante la nivelul conducerii instituţiei. Conform noii majorităţi creată la nivelul Consiliului Judeţean, Partidul Naţional Liberal ar putea să îşi impună, cu ajutorul democrat-liberalilor, un nou vicepreşedinte, postul vizat de acestia fiind cel al social democratului Stefan David. Jurnalul de Buzău.ro

Ziarul Strada are de asemenea ca subiect central sâmbătă, competiţia pentru şefia PSD articol intitulat -Congresul PSD: Nouă candidaţi pentru funcţia de preşedinte, 62 pentru cea de vicepreşedinte. „Secretarul general speră ca la Cex-ul de astăzi să găsească un izvor de înţelepciune colectivă pentru a găsi o soluţie agreată de toată lumea cu privire la candidaturi. Secretarul general a mai anunţat că la fucţia de vicepreşedinte au fost depuse 62 de candidaturi. Când despre funcţia de secretar general Liviu Dragnea a evitat să spună cine s-a mai înscris, dar a precizat că personal şi-a depus candidatura joi” ziarul Strada.

Un alt subiect cu tentă politică tratat astăzi de ziarul Strada aruncă în lumină situaţia directorilor democraţi care stau din nou cu sufletul la gură articol denumit sugestiv-Se vede luminiţa de la capătul Guvernului „După ce toate concursurile şi implicit numirile în deconcentrate au fost declarate neconstituţionale, şefii buzoieni aşteaptă un nou act normativ care îi va fixa pe posturi” ziarul Strada.


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite