Regele zborului se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea pilotul buzoian Victor Huci, care s-a prăbuşit la bordul unui avion săptămâna trecută, este în continuare foarte gravă. Aviatorul de 60 de ani are traheea afectată, multiple leziuni și arsuri grave pe o mare parte din corp.

În urma accidentului produs pe 12 iulie lângă aerodromul Sirna - judeţul Prahova, când un avion ultrauşor F99 Rambo s-a prăbusit şi a luat foc, Victor Huci, unul dintre piloţii aparatului de zbor, a ajuns la Spitalul Floreasca din Bucureşti în stare gravă. Celălalt pilot, Mircea Toader, a murit pe loc, carbonizat printre resturile avionului.


Starea buzoianului Victor Huci este în continuare foarte gravă. Aviatorul de 60 de ani are traheea afectată, multiple leziuni și arsuri grave pe o mare parte din corp.
"Pacientul se află în continuare în stare foarte gravă, la Terapie Intensivă. Are arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului. De asemenea, a suferit multiple traumatisme. Starea sa nu a evoluat în bine", ne-a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.


Foştii colegi, care spun că Victor Huci era cel mai bun pilot din unitate, au lansat un anunţ umanitar printre piloţi pentru a ajuta financiar familia lui Victor Huci.
"Ştim că Victor este în comă indusă şi că este în stare foarte gravă. Noi suntem alături de familie şi sperăm într-o minune, să îl vedem din nou pe Victor zburând. Am lansat un anunţ pentru a susţine financiar familia. I-au fost prescrise medicamente în valoare de 3000 de lei iar asta nu este decât începutul. Victor are nevoie să se facă bine, iar familia cu greu poate susţine toate costurile îngrijirilor medicale. Îl putem ajuta cu toţii donând în contul RO45BPOS70500898000RON01, deschis la Bancpost pe numele fiului lui Victor, Eduard Huci", ne-a declarat comandor în rezervă Aurel Niţă, fostul comandant al lui Victor Huci.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite