Recital de blues, în Cafeneaua Artiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii „Anului cultural 2011” sunt consecvenţi şi aduc noi evenimente pentru buzoieni. Cafeneaua Artiştilor a programat la sfârşitul acestei săptămâni două concerte de rock şi blues, cu începere de la ora 22.00. Aseară, au cântat rockerii de la Kumm.

Astăzi, pe scena din Cafenea vor cânta „Teamsters Blues Band”, o trupă românească înfiinţată în urmă cu peste un deceniu, „născută din pasiunea pentru blues”, aşa cum afirmă pe site-ul lor membrii formaţiei, Dragoş Onciul şi Vali Cârjă, ambii chitarişti.

Pe blogul lor, cei de la Teamsters Blues Band îşi definesc trupa ca fiind: “expresia libertăţii spirituale şi a asumării de către o adunare de oameni a propriei existenţe artistice. E un proiect care a început în anul 2000 şi care a evoluat, din punct de vedere stilistic, spre Chicago blues. Piesele proprii nu sunt rodul unor ani de căutări, ci mai degrabă expresia bucuriei de a cânta împreună, de a împărtăşi blues-ul cu ceilalţi şi alături de ei”.

Pentru împătimiţii muzicii şi artei, Cafeneaua Artiştilor, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, are pregătit şi duminică un program special, de café jazz, vioară, pian şi saxofon, susţinut de elevi şi profesori de la Liceul de Artă “Margareta Sterian”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite