Buzău: Razie de amploare în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la serviciul de siguranţă publică din Buzău, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi şi ai Direcţiei Poliţiei Comunitare au acţionat aseară pe raza municipiului pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi a celor comise cu violenţă.

Echipele mixte de control au acţionat şi în trafic pe DN 2 E85 şi DN 10 pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi depistarea şoferilor care încalcă flagrant regulile de circulaţie.

Oamenii legii au efectuat verificări în zona a 21 unităţi de alimentaţie publică, angajaţilor fiindu-le atrasă atenţia cu privire la prevederile legale referitoare la interdicţia de a servi cu băuturi alcoolice persoanele aflate în stare de ebrietate.

În cadrul acţiunii au fost legitimate peste 150 de persoane, 22 dintre acestea, care aveau asupra lor bagaje voluminoase, au fost supuse unui control, iar alte şase, care nu au respectat normele de convieţuire socială au fost sancţionate contravenţional.

Echipajele care au acţionat în trafic au oprit pentru control peste 50 de autovehicule, 16 dintre şoferii opriţi din drum fiind sancţionaţi contravenţional pentru diverse abateri .

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite