Buzău: Protest anemic în faţa sediului PD-L

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii au venit în număr mic la acţiunea de pichetare a sediului PD-L
Profesorii au venit în număr mic la acţiunea de pichetare a sediului PD-L

Dezamăgiţi de reultatul moţiunii depuse ieri în parlament profesorii din Buzău au pichetat vreme de patru ore sediul filialei PD-L din municipiul Buzău.

Deşi liderii sindicali au anunţat o prezenţă masivă la acest miting de protest, de peste 300 de persoane, profesorii au preferat să stea la ore departe de frigul pătrunzător.

Aşa se face că în jurul orei 11 doar 20 de profesori  au protestat cuminţi sub ochii jandarmilor veniţi în zonă de la primele ore ale dimineţii.

Reprezentanţii sindicaliştilor din SÎP au hotărât încă de ieri ieri în urma unor discuţii că forma şi calendarul protestelor de la Buzău depinde de rezultatul discuţiilor de la centru. “Dacă se va hotărî la nivel de ţară declanşarea grevei generale vom intra şi noi.În urma unui sondaj de opinie din rândul sindicaliştilor noştri a reieşit că peste 75 la sută vor să intre în grevă.” a declarat Cristache Bratu, vicepreşedintele sindicatului din învăţământul buzoian.

Profesorii din Buzău mai cred că orice ar face este în zadar.“ Degeaba ieşim noi în stradă pentru că pe guvernanţi se pare că nu-i clinteşte nimic.Aşteptăm să iasă şi alţii în stradă pentru că noi ne-am făcut datoria în primăvară” a declarat  Cristian Roşu liderul sindical de la şcoala numărul 11.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite