Prizonieri în iadul alb. Două autobuze cu pasageri au rămas izolate între nămeţi (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efectele ninsorii abundente de peste zi şi ale viscolului s-au făcut simţite din plin în sâmbătă seară pe drumurile din judeţul Buzău. Şapte autovehicule, printre care şi două autobuze, sunt blocate în zăpadă.

Drumul naţional DN 22 care face legătura dintre judetele Buzău (localitatea Rm. Sarat) şi Brăila a fost închis circulaţiei din jurul 18.30, drumul fiind blocat de două tiruri care au derapat şi sunt rămase de-a curmezişul drumului la limita dintre cele două judeţe. Filtre ale poliţiştilor se află la ieşirea din Rm. Sarat şi nu mai permit intrarea maşinilor pe DN 22.

Citeşte şi: VIDEO Pasagerii din autobuzul înzăpezit au fost salvaţi de un agent de poliţie rurală

Nu se mai poate circulala nici pe DJ 102H. Pe sectorul de drum dintre localităţile Căldăruşanca şi Pitulicea au rămas blocate între nămeţi şase autoturisme şi un autobuz în care se aflau zece pasageri. Patru dintre ei au plecat pe jos spre Pitulicea.

Poliţiştul care a încercat să intervină a rămas şi el cu maşina înzăpezită, acesta fiind scoasă după trei ore cu ajutorul tractorului unui localnic.

Omătul a pus stăpânire şi peste DJ 214 A, închis şi el traficului. În localitatea Largu a rămas înzăpezit un alt autobuz, în care se aflau tot zece persoane. Acestea au fost cazate în grădiniţa din comună.

Alte două drumuri judeţene sunt blocate de viscol, DJ 203 Bălăceanu - Gălbinaşi şi DJ 203D Bălăceanu Mitropolia. Pe acesta din urmă se află un autoturism izolat între localităţi din cauza zăpezii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite