Buzău: Preselecţie zonală pentru Mamaia Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Palatul Copiilor organizează preselecţia zonală a festivalului de muzică uşoară „Mamaia Copiilor”. Concursul local va avea loc pe 23 februarie, de la ora 16.00, la sediul din Bulevardul Bălcescu.

La preselecţia zonală se pot prezenta solişti individuali pentru cele cinci grupe de vârstă, 4-6, 7-9, 10-12, 13-15, 16-18 ani, grupuri vocale mici formate din 2, până la 5 componenţi precum şi grupuri vocale mari formate din 8, până la 20 componenţi.

Concurenţii individuali trebuie să se prezinte cu două melodii de muzică uşoară românească pe suport CD, în format WAV. Grupurile mici vor prezenta un colaj de muzică uşoară românească având o durată maximă de 3 minute şi jumătate. Grupurile mari prezintă câte un show de muzică românească cu durata maximă de şase minute şi un DVD de prezentare. Acompaniamentul trebuie asigurat pe negativ orchestral.

Copiii care doresc să participe şi au nevoie de profesor îndrumător, pot primi sprijinul profesorilor de specialitate de la Palatul Copiilor în mod gratuit.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite