Buzău: Pietonii fac echilibristică iar şoferii îşi blestemă zilele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii sunt revoltaţi de gropile de pe strada Chiristigii
Şoferii sunt revoltaţi de gropile de pe strada Chiristigii

După o zi de ploaie mocănească care a dizolvat mare parte din zăpada căzută în ultima săptămână la Buzău, pietonii şi şoferii se confruntă cu tot felul de probleme care mai de care mai stresante şi mai greu de rezolvat.

Astfel buzoienii care locuiesc în cartierul Micro 14 trăiesc un adevărat coşmar de când se confruntă cu marele dezgheţ început ieri.

Bălţile care s-au format în urma ploilor şi a zăpezii topite ascund adevărate gropi care dacă nu eşti atent te pot pune la pământ.

Oamenii se plâng că  se udă frecvent la picioare după ce în această zonă  a oraşului nu a intervenit nimeni măcar să desfunde capacele de la canalizare. “Dacă ies de 5 ori din casă trebuie să-mi iau alte încălţări pentru că mă ud de fiecare dată la picioare. N-am mai văzut aşa ceva să nu facă nimeni nimic cu bălţile astea” a declara Ion Stan pensionar.

Şoferii la rândul lor îşi varsă şi ei necazul pe autorităţi după ce pe mare parte din străzi s-au ivit frumuseţe de gropi care le pun la grea încercare maşinile.

Pe primul loc în clasamentul şoselelor distruse se cocoaţă falnic strada Christigii situată într-o zonă centrală din municipiu chiar lângă sediul IPJ.

Strada durerii cum au numit-o ad-hoc posesorii de autovehicule arată ca după bombardament. “Ne rupem maşinile domnule în aceaste gropi. Pentru ce plătim tot felul de taxe? Mi s-a dezumflat o roată şi trebuie să merg la vulcanizare acum. Cine plăteşte pentru toate astea?” ne întreabă retoric Daniel Ionescu un şofer revoltat care a avut ghinionul să nimerească pe strada cu pricina.

Pe locuri fruntaşe din topul străzilor greu încercate de dezgheţ se mai încadrează şi strada Răscoalei, Marghiloman cu ieşirea spre Brăila sau strada Pietroasele.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite