Buzău: Pensionarii cer abonamente pe autobuzele primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi-au deteriorat cărţile de identitate şi talonul de pensie, scoţându-le mereu din buzunare când merg cu autobuzul. Acesta este motivul pentru care un grup de pensionari va merge în audienţă la primarul municipiului, pentru a-i cere ca, pe viitor, beneficiarii de gratuităţi la transportul în comun să primească legitimaţii.

“În autobuz, taxatoarele, pe bună dreptate, le cer pensionarilor cartea de identitate şi talonul de pensie. Propunem ca în locul acestora, primăria sau societatea Trans-Bus să găsească o modalitate de a oferi pensionarilor legitimaţii de transport aşa cum au mai fost în anii trecuţi”, se precizează în petiţia pregătită pentru primar de mai mulţi pensionari buzoieni.

Bătrânii sunt de acord chiar să şi plătească pentru confecţionarea legitimaţiilor. “În urma discuţiilor cu mai mulţi pensionari am înţeles că ar fi de accord să plătească 1 leu pentru a intra în posesia acestor legitimaţii, ţinând cont şi de criza economic prin care trecem”, ne-a declarat Ioan Goia, unul dintre pensionarii din grupul de iniţiativă.

Peste 30.000 de pensionari înregistraţi la nivelul primăriei Buzău beneficiază de gratuitate în baza cuponului de pensii numai pe traseele societăţii de transport în comun Trans – Bus SA.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite