Buzău: Patru persoane au fost rănite în accidentele din acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentele de circulaţie s-au ţinut lanţ la sfârşitul acestei săptămâni, pe raza judeţului Buzău. Patru accidente, cu tot atâtea victime, au fost înregistrate în numai o zi, de poliţiştii de la Serviciul Rutier, din cauza imprudenţei şoferilor sau a pietonilor.

Vineri dimineaţă, în jurul orei 06.40, pe DN 2B, în localitatea Bentu, s-a produs un accident de  circulaţie soldat cu rănirea unei persoane. În timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Brăila, un bărbat de 46 de ani din comuna Verneşti a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 33 de ani, din comuna C.A. Rosetti. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din a doua maşină, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Mai târziu, un nou accident a fost semnalat pe DN2 E85, în afara localităţii Căldăruşanca. În timp ce conducea un autoturism din direcţia Buzău către Urziceni, un buzoian de 33 de ani nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a lovit un autoturism ce se deplasa în faţa sa. După impact, ambele maşini au ieşit în afara părţii carosabile, accidentul soldându-se cu rănirea celui de-al doilea conducător auto.

Un alt accident de circulaţie a fost pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. Un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Brăhăşeşti, judeţul Galaţi, a acroşat o adolescentă în vârstă de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Cel de-al patrulea eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane, a fost înregistrat la ora 17.50, pe DN2 E85, în localitatea Poşta Câlnău, s-a produs un accident de circulaţie. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, a rezultat că o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna Tisău, a acroşat o tânără în vârstă de 23 de ani care se deplasa pe marginea părţii carosabile. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără a anunţa Poliţia, deplasându-se în localitatea Zărneşti. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat atât autovehiculul implicat în accident, cât şi conducătorul auto. Victima a suferit leziuni ce nu au impus internarea. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite