Buzău: Patron de cramă acuzat de falsificarea băuturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un buzoian în vârstă de 55 de ani, administrator al unei societăţi de fabricare a vinurilor din struguri, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare a vinului. 

Suspectul a căzut în plasa poliţştilor cu ocazia unei verificări efectuate recent de inspectori din cadrul D.A.D.R. la o societate comercială din Bucureşti.

Oamenii legii au identificat la comercializare sortimente de vin alb şi roşu ce prezentau suspiciuni de contrafacere, produse şi îmbuteliate de agentul economic din Buzău la sfărşitul anului trecut .
 
În urma analizei de laborator efectuate de Laboratorul de Spectometrie de Masă, Cromatografie şi Fizica Ionilor din Cluj Napoca, s-a constatat că ambele sortimente de vin indicau în conţinutul lor prezenţa apei exogene şi a etanolului provenit dintr-o altă sursă decât cea obţinută din fermentaţia naturală a vinului din struguri.
 
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au început urmărirea penală împotriva administratorului buzoian şi continuă cercetările pentru soluţionarea cauzei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite