PDL-istul Cezar Preda va susţine examen auto, ca să redevină şofer mai repede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a vorbit, astăzi, la Târgu Mureş, unde l-a însoţit pe Vasile Blaga în turneul electoral, despre episodul în care a rămas fără permis, la întoarcerea dintr-o excursie în Bucovina, după ce a fost prins conducând cu 110 kilometri la oră.

Conform Mediafax, Preda a precizat că a fost unica sa abatere în trafic. "Ca orice cetăţean român, ca orice şofer din România, când depăşeşti viteza, Poliţia îţi ia carnetul. Mi l-a luat, i-am dat actele, m-a lăsat trei luni fără carnet, mi-a dat şi nouă puncte amendă. Nu am avut în viaţa mea nici carnetul luat, nici puncte luate, mi-a zis nouă puncte, nici nu ştiam ce sunt acelea”, a declarat politicianul buzoian.

Pentru a se putea urca mai repede la volanul maşinii sale, vicepreşedintele PDL va susţine un nou examen auto. “Mă duc, dau examen peste o lună şi încerc să mi-l iau. Acum, nu ştiu dacă mai ştiu bine regulile, dacă nu le voi şti, stau trei luni fără carnet, pentru că nimeni nu-i mai presus de lege, nici Cezar Preda. Voi merge cu şofer. Atunci conduceam, eram cu familia, veneam din vacanţă, din Bucovina, aveam 110 kilometri la oră", a adăugat el.

Cezar Preda a fost prezent, joi, la Târgu Mureş, unde l-a însoţit pe Vasile Blaga pentru întâlnirea cu membrii filialei democrat-liberale.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite