Buzău: Ofertă specială: şase luni gratis la internet de mare viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcolile de la ţară vor avea internet
Şcolile de la ţară vor avea internet

Moment prielnic pentru cei care vor să îşi instaleze acasă internet de mare viteză. Firma locală, Nanonet, tocmai a lansat o ofertă specială care presupune gratuităţi atât la instalare cât şi pentru primele şase luni de contract.

Tarifele variază între 36 de lei lunar pentru 12 mbps  şi 70 de lei lunar, pentru viteză de 25 mbps plus 100 mbps în România.

Unde mergem:
17.00 – Restaurant sârbesc “Roşu şi Albastru” – Strada Sculpturii
21.00 – Patinoar Ice Magic

Atenţie: Gropi la ieşirea din oraş
Aproape toate străzile din municipiul Buzău sunt măcinate de îngheţ şi de soluţia salină folosită la deszăpezire. Pe tronsonul de drum european, de la ieşirea din municipiu, din dreptul cartierului Orizont, tendinţa multor şoferi este de a apăsa pedala de acceleraţie. Mare greşeală, pentru că aceasta este porţiunea cu cele mai multe gropi în asfalt, unele adânci de 20 de centimetri, în care poate intra o jumătate de roată.

Mesaje de la cititori: Gunoaie pe stradă
Alina, 33 de ani: “Trec în fiecare seară pe lângă colegiul Mihai Eminescu şi pe lângă piaţa centrală şi de fiecare dată văd pe trotuare o mizerie de nedescris, pungi, bidoane, etichete, rămase probabil de la comercianţi. Poliţia comunitară ar trebui să amendeze cumva pe cei care aruncă iar cei de la curăţenia oraşului să intre mai repede cu măturatul. Peisajul este dezamăgitor”.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite