Buzău: O şansă de angajare pentru 100 de şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Agricultorilor “Fermierul” lansează luni de la ora 11.00 la Sala “Gheorghe Filipescu” din cadrul Consiliului Judeţean, un proiect finanţat din Fondul Social European care este destinat unui grup de 100 de persoane din trei judeţe care se află în căutarea unui job .

Obiectivul general al proiectului intitulat ”O şansă la angajare pentru şomerii din Regiunea Sud-Est” îl constituie facilitarea integrării socio-profesionale pe piaţa muncii prin furnizarea de servicii de informare, mediere şi orientare profesională.

Considerăm că dezvoltarea resurselor umane în vederea includerii acestora pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă reprezintă un domeniu prioritar, iar integrarea şomerilor pe piaţa muncii constituie condiţie principală pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii” a declarat managerul de proiect Ginu Toma.

Alături de echipa de implementare a proiectului la eveniment vor participa şi reprezentanţi ai factorilor de decizie la nivel local şi judeţean, membri de sindicate, precum şi reprezentanţi ai patronatelor şi ONG-urilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite