Buzău: O lună de blues şi jazz, la Cafeneaua Artiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Buzoienii vor avea parte în aprilie de o serie de spectacole de blues şi jazz, pe afişul cărora se află nume cunoscute: Mike Godoroja, Marcian Petrescu , Cyfer, Berti Barbera şi Nicu Patoi.

Cafeneaua Artiştilor, gazda spectacolelor, începe seria spectacolelor din aprilie chiar din această seară, cu un program special dedicat muzicii de calitate, “Blues Archeology”. Cei care vor fi prezenţi după ora 21.00 în clubul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu vor avea şansa să îi vadă pe scenă pe Mike Godoroja, Călin Cyfer şi Marcian Petrescu.  Aceştia vor interpreta melodii din repertoriul propriu dar şi din cel internaţional, lansate de-a lungul istoriei acestui gen.

“O să fie o seară specială, în care aceste trei vârfuri ale muzicii vor interacţiona cu publicul, fiecare având un stil aparte în muzică”, a declarat Sorin Cristea, organizator. Preţul biletului este 15 lei de persoană. Duminică, pe data de 3 aprilie, este programat un recital de jazz, susţinut de Uptown Jazz, o trupă compusă din patru instrumentişti. Aceştia vor cânta în clubul buzoian în fiecare duminică din aprilie.

Organizatorii “Anului Cultural 2011” vor mai aduce pe scena din Cafenea, tot în aprilie, formaţia “Ţapinarii”, pe data de 8, iar sâmbătă seară, pe 9 aprilie, trupa Funky Society. Aceasta va susţine timp de două ore un concert de muzică soul şi funky – jazz, începând cu ora 21.00. “Aquila”, “Foxy Lady”, Berti Barbera & Nicu Patoi şi „Seva” sunt alte nume prezente pe afişul lunii aprilie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite