Buzău: O femeie, campioană la viteză pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri din Buzău au suspendat şapte permise auto, în numai cinci ore cât a durat Campania “Alege viaţa”, derulată în acest weekend. Cea mai mare viteză înregistrată de radare a fost de 175 de kilometri pe oră, cu care circula o buzoiancă în apropierea localităţii Costeşti.

La acţiune au fost utilizate toate aparatele radar, ce au fost dispuse în sistem „cascadă” pe DN2 E85, DN10, DN 2B, DN 1B E577, dar şi în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat. 

Au fost înregistrate 184 de autovehicule ce nu au respectat regimul legal de viteză, însă nu au fost trecute cu vederea nici celelalte abateri comise de participanţii la trafic, în total fiind constatate 321 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Încă din debutul acţiunii, poliţiştii rutieri au reţinut trei permise în vederea suspendării, unul aparţinând unui bărbat de 41 de ani, din Iaşi, care şi-a condus maşina cu 155 km/h pe DN2 E85, în afara localităţii Racoviţeni, iar celelalte două aparţinând unui buzoian de 24 de ani şi unui bărbat de 39 de ani, din Botoşani, care au efectuat depăşiri neregulamentare pe DN2 E85, abateri ce au fost filmate de radarele amplasate în localitatea Gura Câlnăului şi în Râmnicu Sărat.

Pe parcursul aceleiaşi zile, poliţiştii rutieri au mai reţinut permisele altor patru şoferi care şi-au condus autoturismele cu mai mult de 50 km/h peste limitele maxime admise pe DN2 E85. Valoarea cea mai mare indicată de radare în afara localităţii a fost de 175 km/h, autoturism condus de o buzoiancă de 30 de ani, în afara localităţii Costeşti. În localitate, cea mai mare viteză a fost de 117 km/h, cu care a fost înregistrat un râmnicean de 28 de ani, pe raza localităţii Oreavu.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite