Buzău: Magazinele de vise supravieţuiesc războiului cu autorităţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se împlinesc trei luni de când consilierii municipali au emis reglementări de interzicere a magazinelor de etnobotanice însă războiul pare lipsit de vlagă. Unul dintre acestea funcţiona până ieri, cu “marfă” din belşug pentru clienţii fideli.  

Este vorba despre un spice-shop de lângă Registrul Comerţului, care fusese închis la începutul anului, dar redeschis recent, pentru consumatorii fideli.

O echipă format din poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate, de investigare a fraudelor şi reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au efectuat ieri seară verificări la acest magazine.

Peste 170 de pliculete cu etnobotanice au fost ridicate pentru a fi înaintate Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul I.G.P.R., în vederea expertizării.    

Situaţia este în atenţia poliţiştilor buzoieni, numai la sfârşitul săptămânii trecute fiind depistaţi trei tineri din municipiu, imediat după ce au cumpărat din magazinul respectiv câte un plic din acelaşi tip de produs găsit la controlul efectuat luni, 28 martie.

Cele trei plicuri au fost ridicate şi predate poliţiştilor din cadrul Serviciului Judeţean de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, în vederea continuării verificărilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite