VIDEO: Hummerul lui Liviu Guţă, avariat într-un accident rutier în care au fost implicate patru maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihail Moise, de 23 de ani din localitatea buzoiană Unguriu, care conducea băut, aseară, pe drumul naţional 10 din judeţul Buzău, a intrat pe contrasens şi a a lovit trei autoturisme care veneau din direcţia opusă. Printre ghinioniştii iviţi în calea şoferului beat s-a aflat şi manelistul Liviu Guţă, care se afla într-un Hummer de câteva zeci de mii de euro.

Şoferul băut, circula pe drumul național 10, dinspre Buzău spre Braşov. La o curbă din localitatea Ojasca, acesta a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat pe rând în trei autoturisme care veneau din sens opus. Autoturismul cel mai avariat a fost, culmea, un Hummer de 60 de mii de euro, în care se afla cântăreţul Liviu Cătălin Mititelu, cunoscut sub numele de Liviu Guţă.

image

"Eu mergeam regulamentar în spatele unui Cielo şi cântam pentru că eram singur şi mă plictiseam. Apoi am văzut că vine un băiat cu peste 100 de kilometri pe oră şi ziceam singur «bă, bă», parcă aş fi vrut să mă audă. Am vrut să intru în gard însă nu am reuşit. Practic i-am mai luat din viteză şi i-am salvat pe ceilalţi din spate", a spus Liviu Guţă. Pasagerii celei de-a treia maşini lovite au avut noroc că au scăpat cu viaţă şi asta pentru că impactul cu mașina de teren a manelistului a atenuat din viteză.                                                        

image

Probele de sânge au arătat că şoferul vinovat băuse o cantitate însemnată de alcool înainte de a se urca la volan. "Avea o alcoolemie de 1,19 miligram per litru alcool pur în aerul expirat", a declarat agentul şef principal Gheorghe Petcu, de la Poliţia Rutieră Buzău.


Un copil de 12 ani, aflat într-una dintre mașinile lovite, a fost internat la spitalul județean Buzău cu răni la cap. Şoferul vinovat a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere.

Imagini video de la locul accidentului, inclusiv declaraţia lui Liviu Guţă: "Dă-o încolo de pagubă, important este că suntem întregi"

Citeşte şi: "O maşină a Jandarmeriei implicată într-un accident de circulaţie"

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite