Buzău: KFC deschide sâmbătă un restaurant în centrul comercial Aurora Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

KFC Aurora Mall a fost realizat cu o investitie de 145.000 euro, are o suprafață de 143 mp. și este situat în cel mai mare centru comercial din județul Buzău, Aurora Shopping Mall. Noul restaurant KFC este o relocare a restaurantului din centrul orașului, deschiderea având loc sâmbătă, 15 septembrie.

Pentru primul an de funcționare, cifra de afaceri preconizată este de 350.000 de euro.
„Relocarea restaurantului KFC din zona platoului Dacia în Aurora Mall răspunde dorinței de a fi în permanență lângă clienții noștri, în principalele destinații în care aceștia ajung, Aurora Mall având diverse puncte de atracție și ancore, fiind implicit o destinație principală pentru clienții KFC din această zonă”, declară Monica Eftimie, director marketing KFC România.

De la începutul anului, KFC a inaugurat două restaurante de tip drive thru la Arad și Iasi și un restaurant de tip stradal la Cluj.

Lanțul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licența pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atât în București, cât și în orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitești și Brașov și unul în Republica Moldova.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite