VIDEO: Israelienii sosiţi să investigheze accidentul aviatic şi-au filmat aterizarea pe Boboc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două aeronave de tip C 130 - Hercules aparţinând forţelor aeriene din Israel au aterizat astăzi pe aerodromul din Boboc, judeţul Buzău. Avioanele au transportat în România echipe de asistență medicală și de căutare - salvare, rabini precum și echipament special  și câini de urmă pentru căutarea trupurilor celor şapte militari morți în accidentul de ieri.

Echipajul israelian care a aterizat pe aerodromul militar din Boboc şi-a filmat drumul până în România şi l-a postat în cursul după-amiezii, pe Youtube. În mesajul care însoţeşte secvenţele postate de israelieni se arată că “aproximativ 80 de delegaţi ai Forţelor de Apărare  Israeliene IDF au fost trimişi în România să participe la acţiunile de căutare şi salvare”.

Pe înregistrarea israelienilor apar şi elicopterele CH 53 Sikorski care au participat la exercițiul Blue Sky 2010, aliniate pe o latură a pistei. Aparatele nu se mai pot ridica în aer, cel mai probabil până la finalizarea anchetei asupra cauzelor care au dus la prăbușirea elicopterului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite