Buzău: Ioan Vlădoiu, cel mai iubit profesor de matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul doi în Topul celor mai iubiţi dascăli buzoieni îi aparţine profesorului de matematică  Ioan Vlădoiu, titular la şcoala generală din comuna Cislău. Are gradul didactic unu şi o vechime în învăţământ de 42 ani.

Răspunde de cercul pedagogic al profesorilor de matematică din zona  Pătârlagele de peste 30 ani, este membru în Consiliul Consultativ al profesorilor de matematică din Inspectoratul Şcolar Buzău şi profesor metodist.

Este cunoscut pe plan local şi zonal prin rezultatele obţinute de elevi la examene şi concursuri, pentru dăruirea în relaţiile atât cu copiii cât şi cu colegii de breaslă, şi pentru capacitatea de adaptare la nou în materia pe care o predă.

“Am petrecut nenumărate ore la catedră, încercând să îndrum cât mai mulţi elevi spre performanţă, îmi place când aceştia au succes. Matematica nu este uşoara şi trebuie făcută cu creionul în mână. Am contribuit alături de colegii mei la îmbunătăţirea calităţii învăţământului matematic prin activitatea curentă şi la clasă. Întreţin relaţii bune de colaborare şi cooperare atât cu elevii cât şi cu părinâii, cu foştii elevi, astăzi elevi la Colegiul Hasdeu, Colegiul Eminescu, Colegiul Economic şi altele, elevi cu care profesorii acestor colegii se mândresc”, spune profesorul Ioan Vlădoiu.

“Am acordat acest calificativ datorită faptului că este un profesor minunat, un diriginte dorit de majoritatea claselor, un cadru didactic important şi foarte respectat de către colegi şi elevi”, este de părere Andreea Sin, unul dintre cei care au acordat un vot profesorului Ioan Vlădoiu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite