Buzău: Invitaţie la teatru în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Visul unei nopţi de vară" la Teatrul George Ciprian
"Visul unei nopţi de vară" la Teatrul George Ciprian

În această seară buzoienii care vor să se relaxeze pot merge împreună cu prietenii la cafeneaua Bel Ami. Sau cei care preferă teatrul sunt invitaţi în această seară la "Visul unei nopţi de vară".

UNDE MERGEM


18.00 La cafea cu prietenii Cafeneaua Bel-Ami


PONTUL ZILEI


Shakespeare la Buzău


"Visul unei nopţi de vară", celebra piesă a lui Wiliam Shakespeare va fi jucată duminică pe scena teatrului „George Ciprian". Buzoienii iubitori de teatru sunt aşteptaţi începând cu ora 18.00 pentru a vedea o interpretare modernă, în regia lui Cristian Toma. Aceasta va fi interpretată de actori tineri precum Silviu Dumitrache, Bogdan Finariu, Răzvan Timingeriu, Ovidiu Usvat, Andrei Vasilescu, Mihai Căpătână, Laura Manea, Diana Murgulescu.Piesa de teatru va ţine două ore, iar pentru un bilet buzoienii trebuie să scoată din buzunar 37 de lei.


ATENŢIE


Hoţi din locuinţe


Poliţiştii avertizează buzoienii să fie atenţi cui deschid uşa. În ultima vreme au apărut mai multe persoane care spun că sunt de la diverse firme şi au produse de vânzare sub preţul pieţei. După ce intră în casă pun ochii pe lucrurile de valoare, profită de neatenţia proprietarului şi îi fură din locuinţă. Sub nicio formă nu invitaţi în casă astfel de persoane!

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite