Buzău: Înfrângere pentru râmnicenii de la Olimpia în ultimul amical al iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Râmnicu Sărat
CSM Râmnicu Sărat

CSM Râmnicu Sărat a pierdut ultimul test dinaintea reluării campionatului, 0-2, pe teren propriu, în faţa colegei de serie, Petrolul Ploieşti. Ambele echipe au avut numai de câştigat mai ales că fac parte din acelaşi eşalon, Liga a 2-a, dar au profitat în acelaşi timp de un teren impecabil şi o vreme numai bună de fotbal.

Râmnicenii au făcut o primă repriză foarte bună în care şi-au creat câteva ocazii bune de a marca dar s-au şi apărat perfect aşa cum trebuie să se repete în prima etapă a returului, la Bacău. De departe cea mai bună achiziţie a iernii pentru olimpia este atacantul Moise, care, de altfel, şi-a creat şi trei mari ocazii de a marca în partida cu „petroliştii".


Repriza secundă, pe fondul schimbărilor efectuate în cele două tabere, jocul a fost controlat de Petrolul, rezervele lui Vivi Răchită fiind peste cele ale lui Mişu Ciobanu, dovadă cele două goluri marcate de prahoveni (Chiriţă '60 şi Pop '86), dar şi alte câteva ocazii ratate.

De partea cealaltă, râmnicenii au avut o singură ocazie clară, în minutul 78, când Nejneru, Nica şi Dragoş, nu au reuşit în aceeaşi fază să îl învingă pe goal-keeper-ul ploieştean din interiorul careului.


O înfrângere fără efect asupra râmnicenilor care erau realişti de valoarea superioară a adversarilor, dar şi de faptul că au început perioada de pregătire cu o întârziere de zece zile faţă de celelalte echipe din Liga a 2-a.


Cu excepţia a doi jucători, Sagnia şi Miron, accidentaţi, Mihai Ciobanu a rodat tot lotul pe care îl are le dispoziţie: Budur - Cosovschi, Scarlat, Târâlă, Cristofan, Schwartz, Cucu, Drăgan, Moise, Ioniţă, Ungureanu; Au mai evoluat: Ilie - Pârvu, Balaban, Nejneru, Nica, Dragoş, Vârlan.


În prima etapă a returului, sâmbătă, 27 februarie, CSM Rm. Sărat se va deplasa la Bacău pentru confruntarea cu FCM-ul din localitate. În tur, moldovenii au învins pe „Olimpia", la debutul râmnicenilor în Liga a 2-a, cu scorul de 4-0, într-o partidă în care mai mulţi jucători ai gazdelor au fost suspectaţi de non-combat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite