Buzău: Încă o misiune umanitară în județul lovit de urgia albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci centre la dispoziția locuitorilor din sectorul 3 pentru ajutorarea persoanelor afectate de ninsori
Cinci centre la dispoziția locuitorilor din sectorul 3 pentru ajutorarea persoanelor afectate de ninsori

Un nou transport de  produse alimentare neperisabile donate de bucureșteni a ajuns azi noapte în județul Buzău, cu ajutorul a nouă camioane de armată. Peste 40 de tone de mălai, făină, zahăr, orez, diverse conserve și apă minerală au fost distribuite autorităților locale din șapte comune, unde iarna grea a lăsat urme adânci.

Primele opriri ale convoiului militar au fost în localitățile Săhăteni și Breaza, zone viticole pe care natura le mai lovise în toamnă cu un val de grindină nimicitoare. Zeci de localnici au așteptat mașinile cu alimente, să ajute la descărcarea lor, în speranța că se află pe lista celor care vor primi pachete.

Două camioane s-au desprins din concoi și au ajuns la miezul nopții în Vernești, unde și în acest moment sunt două sate izolate de restul comunei. Zeece tone de alimente au fost depozitate într-o cameră din Primărie.

Misiunea militarilor bucureșteni sosiți cu ajutoare în județul Buzău s-a încheiat în zori. Au mai fost distribuite alimente de bază, pâine și apă, în localitățile Valea Râmnicului, Râmnicelu, Gălbinași și Țintești.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite