În weekend, radarele poliţiştilor sunt date peste cap de vitezomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri şi duminică sunt zilele cu cel mai intens trafic pe drumurile naţionale iar pentru a evita riscul producerii unor accidente, poliţiştii buzoieni au scos zilele trecute toate maşinile cu radar pe drumurile importante din judeţ.

Vineri seara, în numai două ore, cât a durat acţiunea Serviciului Rutier pe DN2 E85, DN10 şi DN2B, aparatele radar au înregistrat 119 autovehicule ce au depăşit limita legală de viteză.

Zece dintre şoferii care au tranzitat DN2 E85 au rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile, trei dintre ei, pentru că şi-au condus maşinile cu mai mult de 100 km/h în localităţi, iar şapte, pentru viteză de peste 150 km/h în afara localităţilor.

Cea mai mare viteză, 201 km/h , a fost înregistrată în afara localităţii Grebănu, la volanul autoturismului respectiv fiind identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani din Focşani, judeţul Vrancea.
    
De asemenea, opt conducători auto, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, au rămas fără permis pentru 30 de zile, pentru că s-au angajat în depăşiri neregulamentare pe DN 2B şi pe DN10.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite