Improvizaţie: Emil Hossu, înlocuit cu actorul Dan Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentarea actorului Emil Hossu nu va afecta activitatea teatrului George Ciprian, din Buzău, cu care este în contract pentru piesa „Blocaţi în dormitor”. Realizatorii spectacolului au decis ca rolul acestuia să fie preluat de actorul Dan Tudor, acesta interpretând atât personajul instalatorului cât şi al hoţului.

Dan Tudor va fi astfel în triplă ipostază. "Acum se fac repetiţiile la Bucureşti, în noua formulă, şi sunt curioasă să văd cum a reuşit regizorul Dan Tudor să alterneze apariţiile celor două personaje interpretate de actorul Dan Tudor. În această formulă o să jucăm toată stagiunea, deoarece Emil Hossu va fi indisponibil cel puţin 60 de zile iar noi nu ne permitem să producem spectacole noi în perioada următoare", a declarat Marinela Ţepuş, directoarea teatrului buzoian.

“Declarată comedia anului 2001, la Buenos Aires, “Blocaţi în dormitor” este pretextul ideal pentru a oferi publicului o oră de râs...ca la teatru, adică alternativa viabilă la stresului, derizoriului, televiziunii. Succesiunea de întâmplări comice şi răsturnările de situaţii vă vor ţine sigur cu sufletul la gură şi sperăm cu... zâmbetul pe buze!”, a declarat Dan Tudor, pentru site-ul teatrului buzoian.

La Buzău, spectacolul este programat pe 13 februarie, de la ora 18.00, în distribuţie fiind Dan Tudor, Luminiţa Erga şi Valentin Teodosiu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite