IMPORTANT / A apărut primul număr din noul săptămânal ADS BUZĂU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 24 de pagini full-color şi va conţine dezvăluiri, reportaje, informaţii utile, de timp liber şi sport, toate cu caracter exclusiv local. Include programul TV pentru o săptămână şi mai multe articole despre amenajarea locuinţei, sănătate şi vacanţe. Costă 0,9 lei şi se găseşte la toate chioşcurile de presă din oraş, în magazine şi supermarketuri, însă va putea fi obţinut şi printr-o ofertă avantajoasă de abonare.

Din sumarul primului număr:


DEZVĂLUIRI - Mica baroniadă de Buzău: tripleta primarilor penali.!  Doi dintre primarii care au încălcat legea au fost deja condamnaţi la închisoare cu suspendare, iar un al treilea are dosarul în curs de judecare.

REPORTAJ - Condamnaţi să moară în blocul cu bulină roşie!  Blocul 41 din cartierul Micro 14 s-ar putea prăbuşi la primul cutremur puternic. După 25 de ani de luptă cu autorităţile şi zeci de procese în instanţă, oamenii din clădirea încadrată în categoria I de risc seismic încă aşteaptă ziua consolidării imobilului.

TIMP LIBER - Unde poţi să te distrezi în week-end. Grupaj de articole şi ştiri cu toate concertele şi evenimentele din zilele următoare. Harta bazinelor de înot şi piscinelor din oraş.


POVESTE INCREDIBILĂ- Omul care a făcut 500.000 de euro cântând pe stradă


UTILE - Află tot ce trebuie pentru a-ţi face sau schimba cartea de identitate. Vezi calendarul admiterii la liceu.


OAMENI - Mircea Iamandeiu, veteranul motociliştilor care au înfruntat Zidul Morţii


Mai găseşti: ştiri mondene, vacanţe, sfaturi pentru amenajarea locuinţei, mică publicitate locală şi 8 pagini de program TV.


Lectură plăcută!

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite