Buzău: Hoţi de porumb, prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi din comuna Ţinteşti au fost prinşi azi noapte de poliţişti la scurt timp după ce au furat mai mulţi saci cu porumb de pe terenul unui consătean.

Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Ţinteşti au fost sesizaţi telefonic de un cetăţean din comună care depistase doi necunoscuţi pe un teren ce îi aparţinea, situat la marginea pădurii Maxenu.     
 
Apelantul a precizat că necunoscuţii se deplasau cu o căruţă, iar în momentul în care şi-au dat seama că au fost văzuţi, suspecţii au fugit.
 
Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea atelajului pe care l-au depistat în satul Maxenu, ocazie cu care s-a stabilit că ocupanţii erau doi localnici în vârstă de 17 şi 16 ani.

În căruţă, ascunşi sub iarbă, au fost găsiţi 5 saci din rafie încărcaţi cu 430 de ştiuleţi de porumb, precum şi mai mulţi coceni tăiaţi.

Cei doi adolescenţi au recunoscut că au sustras porumbul de pe terenul reclamantului şi că intenţionau să îl ducă la locuinţa celui de 17 ani.
 
Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celor doi adolescenţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite