Buzău: Hi-Q va concerta deseară, în T’essence Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta trupă de pop-dance, Hi-Q, va susţine în această seară un concert în T’essence Pub, eveniment din cadrul turneului de promovare al noului album. Spectacolul va începe la ora 21.00 şi va dura trei ore.

Noul concept al show-ului Hi-Q este acela de a oferi trei ore de muzică live, împarţită în două serii: acustică/romantică, respectiv muzică dance. La împlinirea a 15 ani de existenţă pe piaţa muzicală, formaţia pregăteşte un album cu melodii noi şi preluări ale unora mai vechi, material discografic de pe care au fost lansate deja single-urile: „Încă o dată“ şi „Amanta“ (feat. Gica Petrescu).

Hi-Q a beneficiat de un plus de imagine, o dată cu revenirea în trupă a Danei Nalbaru, la sfârşitul lunii octombrie 2010. Pentru noul turneu Mihai, Dana şi Florin au ales o imagine inspirată din noul single, cu aer interbelic.

Trupa Hi-Q a luat fiinţă în 1996, la Braşov, fiind rodul colaborării între Mihai Sturzu, Florin Grozea şi Dana Nălbaru, solista lipsind din acest proiect în intervalul 2003 - 2010.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite