Buzău: Harta intersecţiilor periculoase din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harta intersecţiilor periculoase din oraş
Harta intersecţiilor periculoase din oraş

Şase intersecţii din oraş produc accidente pe bandă rulantă şi pun probleme zilnic atât şoferilor, cât şi poliţiştilor. Pericolul pândeşte pietonii şi şoferii la orice colţ de stradă. Aşa se poate spune după o simplă statistică a numărului de accidente care se produc zilnic la intersecţiile din oraş.

Poliţiştii au de-a face zi de zi cu incidente neplăcute în trafic cauzate de şoferii neatenţi, dar şi din cauza modului în care sunt amplasate sau semnalizate intersecţiile municipiului. Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier, intersecţiile periculoase nu se află în centrul oraşului, ci pe artere unde se circulă intens.


 Bulevardul Unirii cu Şoseaua Nordului (ieşirea spre Ploieşti)


Această intersecţie este desoeri locul de producere al accidentelor. „Aici se petrec numeroase accidente soldate cu pagube, dar şi cu victime. Anul trecut aici şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere cinci persoane. Soluţia care cred că ar putea reduce pericolul în această intersecţie este amenajarea unui sens giratoriu pentru că şoferii ar reduce astfel viteza încă de la vederea indicatorului care semnalizează apropierea de un sens goratoriu", ne-a declarat comisarul şef Marian Şerbulea, şeful biroului Poliţiei Rutiere a municipiului.

 Strada Transilvaniei cu strada Constituţiei şi Nicolae Titulescu


„Această zonă este cunoscută pentru traficul intens de la orice oră. În această zonă ne confruntăm adesea cu blocaje în trafic, dar şi cu accidente soldate chiar cu victime", a adăugat comisarul şef de la Rutieră.


Strada Transilvaniei cu strada Zefirului


„Este o intersecţie din apropierea zonei centrale, intens circulată unde se produc accidente soldate în general cu pagube materiale. Şi în această intersecţie ne confruntăm cu blocaje în trafic", ne-a spus comisarul şef Marian Şerbulea. În această intersecţie una dintre cauzele care duce la producerea accidentelor rutiere este vizibilitatea scăzută.


 Strada Transilvaniei cu strada Oltului şi Constituţiei


Această zonă are comună cu cele situate pe locurile II şi III strada Transilvaniei, unde este trafic intens, cauzat de de amplasarea unor en-gross-uri.

 Strada Dorobanţi cu Aleea Sporturilor


Este cunoscută ca o zonă destul de aglomerată, cu circulaţie intensă.


 Bulevardul Nicolae Bălcescu cu Stadionului


Este o zonă cu trafic intens, în specila în sezonul rece pentru că aici este Parcul Crâng, asaltat pe timpul verii de foarte mulţi buzoieni.
Pentru rezolvarea acestor probleme care duc adesea la incidente nefericite ar fi nevoie de amplasarea unor indicatoarea rutiere sau amenjarea de sensuri giratorii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite