Buzău: Gropile din asfalt, motiv de protest la ACR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest la ACR Buzău
Protest la ACR Buzău

Craterele din asfalt au împânzit toate drumurile ţării, atât cele din oraşe, cât şi din afara lor, şi din ce în ce mai mulţi automobilişti le cad victime. În ultimele zile, imediat după topirea zăpezii, dispeceratul ACR a fost apelat de nenumăraţi şoferi, pentru a solicita platforma de tractare, în urma unor incidente cauzate de gropi.

„Au sunat la serviciul de depanare şi remorcare 35 de şoferi, membri ACR care au numărul de urgenţă trecut pe cardul de membru, pentru a solicita să fie ajutaţi în primul rând cu remorcarea maşinilor. Unii au solicitat de două ori într-o zi, mai întâi cu tractarea şi apoi că îi lăsaseră planetarele”, ne-a declarat Alexandru Ursu, de la ACR Buzău.

De asemenea, ACR Buzău le oferă consultanţă juridică celor care cer despăgubiri administratorilor de drum, patru buzoieni apelând până acum la ajutorul juristului de aici.

Gropile din asfalt sunt, mai nou, motiv de protest la ACR, la care s-au raliat şi buzoienii. „Probabil că o să strângem şi semnături, pentru a cere câteva măsuri, inclusiv înfiinţarea Consiliului Naţional de Siguranţă Rutieră, ca organism democratic, care să gestioneze corect fondurile provenite din taxe de drum”, a spus reprezentantul ACR Buzău.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite