Buzău: Gloria se pregăteşte în complexul sportiv al lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliștii de pregătesc intens pentru următoarea etapă
Fotbaliștii de pregătesc intens pentru următoarea etapă

Gloria a început pregătirea de iarnă la Ciuta. Echipa din Crâng e cazată la un hotel al cărui propietar este chiar Gigi Becali. Buzoienii vor sta în cantonament timp de două săptămâni şi speră ca în retur să nu mai aibă probleme ca în tur, când echipa a cedat fizic în ultimele etape.

Gloria Buzău a plecat la Ciuta pentru un stagiu de pregatire de două săptămâni. Echipa din Crâng va sta la un hotel destul de scump, dar oficialii buzoieni au plătit mai puţin pentru că au făcut o înţelegere cu conducerea.

Preşedintele Gloriei, Dan Tulpan, spune că a ales Ciuta pentru că acolo sunt condiţii execlente pentru pregătire, iar stabilimentul este dotat cu tot ce trebuie pentru pregătirea sportivilor.

Tulpan spune că echipa buzoiană a plecat în cantonament cu întreg lotul cu care va aborda returul ligii a doua şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Printre achiziţiile iernii se numără atacantul Constantin Muţiu, mijlocaşul Otvos şi portarul Rădulescu.

Tulpan spune că nu a găsit, deocamdată, pe nimeni să preia echipa şi că are în continuare emoţii, în condiţiile în care clubul nu are bani cu doar o lună înainte de începerea returului.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite