Buzău: Clubul Sportiv "Gloria" este îngropat în datorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucur nu a plătit încă datoriile Gloriei
Bucur nu a plătit încă datoriile Gloriei

Mihai Marin nu a scăpat de emoţiile dosarului penal privind stopajul la sursă. Tribunalul Buzău a deschis procesul datoriei pe care societatea Gloria Buzău S.A o are către stat prin neplata impozitelor către jucători. Şeful Consiliului de Administraţie al clubului din Crâng spune că fostul patron, Costel Bucur a achitat doar 4.000 de lei din restanţe, deşi a dat asigurări că va plăti toată suma de 400. 000 de lei.

Mihai Marin nu stă liniştit nici în 2010. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Gloria spune că fostul său patron nu a plătit nici până acum datoria de 400. 000 de lei. Aceasta chiar dacă a promis conducerii clubului din Crang că se va achita de restanţe. Costel Bucur se lasă totuşi aşteptat să lichideze stopajul la sursă. Mihai Marin spune că după ce Bucur va păti datoria va sărbători momentul cum se cuvine.

Suma de 400. 000 de lei constitue datoria pe care clubul Gloria nu a plătit-o administraţiei financiare, deşi a oprit impozitele pe salariile jucătorilor. În perioada când Bucur era patron la Gloria Buzău, Mihai Marin era şi atunci preşedintele consiliului de administraţie al clublui şi a semnat hârtiile în momentul în care a primit banii de la patronul său. Cum în doi ani nu s-au plătit impozitele la stat, Marin s-a trezit în 2009 îndatorat până peste cap şi cu un dosar penal.

Pe lângă datoria către stat, Gloria Buzău mai are restanţe şi din litigiile cu foşti jucători dar şi datorii contractuale la jucatorii actuali. În total suma este de 1.700.000 de lei iar oficialii Gloriei cred că stingerea problemelor financiare depinde de găsirea unui investitor capabil să preia clubul şi să-l susţină în perioada de criză.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite