Buzău: Gloria este cu un picior în groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău este oficial în proces cu statul. Tribunalul Buzău, la cererea lichidatorului Daniel Stan, a trimis în judecată societatea comercială Gloria Buzău, pentru a recupera datoria de 1,8 milioane de lei la stat. Preşedintele consiliului de administraţie de la Gloria, Mihai Marin crede că în lipsa unui investitor, singura soluţie este falimentul.

Începerea procedurii de faliment a societăţii Gloria Buzău a fost iniţiată la Tribunalul Buzău de preşedintele lichidatorilor din Buzău, Daniel Stan încă de la sfârşitul anului trecut. Săptămâna trecută, magistraţii buzoieni i-au chemat pe oficialii Gloriei la prima înfăţişare. Şefii clubului din Crâng au ridicat însă din umeri neavând posibiliattea achitării datoriei de 1,8 milioane de lei.

Cum Gloria nu are patron iar echipa este sprijinită financiar doar de Primărie, singura soluţie este falimentul. O spune chiar Mihai Marin, preşedintele consiliului de administraţie de la Gloria. Mihai Marin spune că echipa din Crâng va putea continua în Liga a doua doar dacă Federaţia Română de Fotbal va fi de acord ca societatea Gloria Buzău să treacă patrimonial la clubul mamă, FC Gloria.

Daca Federaţia nu va fi de acord, echipa din Crâng va fi retrogradată în divizia C, însă tot va trebui să plătească datoriile. Adunarea generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc pe 25 ianaurie, la Casa Fotbalului, şi va lua în discuţie şi cazul Gloriei.

Din partea formaţiei buzoiene va fi prezent la Bucureşti preşedintele executiv, Dan Tulpan. Acesta şi-a exprimat déjà intenţia de a-l vota în continuare pe Mircea Sandu la şefia Federaţiei şi este posibil să primescă ajutorul nemijlocit al "Naşului" în încercarea de a salva Gloria de la faliment.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite