Buzău: Gloria a bătut detaşat Partizanul Merei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băieţii de la Gloria au dominat pe Partizanul Merei
Băieţii de la Gloria au dominat pe Partizanul Merei

CSM Râmnicu Sărat a desfiinţat pur şi simplu echipa de Liga a 3-a, Partizanul Merei, de care a dispus cu scorul de 5-0, în primul amical disputat în această iarnă fără zăpadă. Partida s-a desfăşurat pe sinteticul „Cornel Negoescu" şi în ciuda scorului de pe tabelă, cel puţin în prima repriză, cele două echipe au evoluat de la egal la egal.

Lucian Moise, aflat la primul joc pentru râmniceni, l-a convins pe Mihai Ciobanu că are calităţi de atacant, dovadă cele două goluri marcate (min. 10 şi 63). Lista marcatorilor pentru Olimpia a fost completată de Miron (65), şi el în vervă la acest duel, şi de Nica, care, chiar dacă a intrat pe final a reuşit o dublă (min. 75 şi 90).


Mihai Ciobanu a trimis în teren următorii jucători: Budur - Târâlă, C. Puşcă, Scarlat, Cucu, Ioniţă, M. Puşcă, Schwartz, Miron, Moise, Ungureanu. Au mai intrat: Toader - Pârvu, Banu, Găluşcă, Cristofan, Balaban, Nejneru, Vaida, Niţă, Nica.


Pentru CSM Rm. Sărat urmează cel mai tare amical al iernii, sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, în compania Petrolului Ploieşti. De fapt ultimul test înaintea reluării campionatului, dacă acesta nu se va amâna din cauza terenurilor mocirloase, lucru ce l-ar avantaja şi pe tehnicianul Mihai Cibanu.


„Ne bucurăm că am reuşit, după o săptămână de lucru fără balon, şi în care am ratat două meciuri, să jucăm acest amical. Felicit echipa din Merei care s-a preocupat doar de joc fiind de altfel un antrenament util pentru ambele formaţii. Cât despre retur trebuie să recunosc că ar fi fost mai bine pentru noi dacă s-ar fi amânat cu o săptămână, şi nu neapărat din cauza terenurilor grele, ci a faptului că am început pregătirile cu o întârziere de 10 zile", a declarat Mihai Ciobanu, la finalul amicalului pe care echipa sa, Olimpia Rm. Sărat, a susţinut-o în faţa „partizanilor" din Merei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite