Buzău: Gimnasta Gabi Drăgoi s-a operat şi a ratat Europenele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Drăgoi
Gabi Drăgoi

Gimnasta buzoiană în vârstă de 17 ani a efectuat cu succes o intervenţie chirurgicală la Târgu Mureş iar acum aşteaptă verdictul medicilor. În funcţie de pronosticul specialiştilor, Gabriela va afla când va reveni în sala de sport şi implicit la antrenamentele lotului naţional.

Gabriela Drăgoi a scăpat de cel mai dificil moment al carierei. Gimnasta buzoiană s-a operat în cele din urmă la o clinică privată din Târgu Mureş, la tibia piciorului stâng, după ce, în prealabil, intervenţia chirurgicală s-a amânat de trei ori.

Gabriela a suferit după întoarcerea de la Olimpiada de la Beijing din 2008, o accidentare serioasă la piciorul stâng. Durerile de care se plângea gimnasta au primit un nume ciudat, care urma să cântărească extrem de greu în viitorul ei: fractură de stres. Cu toate acestea, buzoianca a reînceput antrenamentele, însă la intensitate mica şi doar pe două aparate, paralele şi bârnă. Între timp, a apărut un nou diagnostic: fisură de tibie.

Primul său antrenor, Constantin Clinciu, de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău, spune că operaţia Gabrielei a decurs bine iar sportiva se va întoarce la Deva, unde se află lotul naţional condus de Nicolae Forminte.

Gimnasta va afla în zilele următoare cât va dura recuperarea. Singurul lucru cert e că Gabriela Dragoi nu va participa cu echipa naţională a României la Campionatele Europene, care se vor desfăşura în aprilie la Birmingham.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite